Categorie: Babyartikelen

The dreamstore

The-dreamstore.com is een webwinkel in handgemaakte baby en kinderkleding, alle kleding word door ons zelf gemaakt. Ik ben Noortje, moeder van 2 en zoek continu naar leuke stoffen en printjes, hiervan ontwerp ik broekjes, vestjes, sweaters badpakjes, noem maar op. Voor de badpakjes heb ik zelf stof laten drukken, deze zijn dan ook uniek en Read more…

Lieve Dotjes Borduurstudio

Lieve Dotjes voor de leukste geborduurde en bedrukte naamkado’s voor baby’s, kinderen en volwassenen. Wij borduren of bedrukken alle cadeaus machinaal. Er is een ruime keuze in naamkado’s zoals omslagdoeken, badjassen, slabs, rompers, spuugdoekjes, knuffels en meer. Maar ook voor een verjaardag, huwelijk, vaderdag, moederdag, doopcadeau etc.. En dat alles tegen een betaalbare prijs en goede service. Lieve Dotjes maakt voor u een origineel naamkado geheel naar uw wens.

Baby en Kinderwereld

Bij Baby en Kinderwereld kunt u leuke, mooie en aparte baby- kinder- en tienerkamers vinden. Natuurlijk staat de veiligheid voor uw kleintje bij ons hoog in het vaandel. Ook kunt u bij ons een ruim assortiment retro kinderwagens, combi kinderwagens en tweeling kinderwagens vinden.

MijnGastouderopvang

Zoekt u opvang door of bij een gastouder?
Schrijf u snel in bij MijnGastouderopvang.
Wij gaan zo snel mogelijk voor u op zoek naar een geschikte gastouder. De opvang zal plaatsvinden op het adres van uzelf of bij de gastouder thuis.
Wij zullen voor u naar gastouders zoeken en brengen u met hen in contact.