Creatieve Kaarten

geboortekaartjes, geboortekaartjes maken, geboortekaartjes ontwerpen, goedkope geboortekaartjes, creatieve geboortekaartjes

Creatieve Kaarten

Full Description


De zin om te verrassen, te charmeren, om een geheel nieuw universum rondom de mooiste momenten uit een mensenleven te creëren”. Met deze gedachte presenteert Creatieve Geboortekaartjes regelmatig een geheel nieuwe collectie originele kaartjes.

De collectie omvat een tal van unieke creaties in de meest uiteenlopende vormen en kleuren. De keuze is groot: kaartjes in de vorm van een slinger, boekenlegger of etuitje. Moderne en klassieke kaartjes, maar ook kaartjes met een vintage uiterlijk. Kleurrijke of pastelkleurige kaartjes, matte kaartjes, kaartjes met een glans laagje of gemaakt van speciaal tekenpapier…

Het continue vernieuwen van haar collecties, de unieke kaartjes voor een voordelige prijs, is wat Creatieve Geboortekaartjes uniek maakt. Alle prijzen zijn inclusief gratis enveloppen, verzending, proefkaartjes en drukkosten.

Creatieve Geboortekaartjes maakt deel uit van Les Editions Créatives, gevestigd in Zuid-Frankrijk op ongeveer 30 km van de Spaanse grens. Met een klein en internationaal team, hoofdzakelijk samengesteld uit jonge moeders, wordt er het hele jaar door met veel liefde aan de unieke kaartjes, de website en de bestellingen gewerkt.

 

 

 

 Comments are closed.