Webwinkel Afstemmingen

Webwinkel Afstemmingen, voor iedereen die van spiritualiteit en healing houdt

Webwinkel Afstemmingen

Full Description


In de Webwinkel van Afstemmingen vind je verschillende soorten afstemmingen. Dat zijn nieuwe energieën, lijkend op Reiki. Door het ontvangen van afstemmingen kun je leren hoe je met energie kunt werken, wat energieën doen, en welk effect ze hebben op je energiesysteem, en daarna op je fysieke lichaam. Dat is niet alleen erg belangrijk, maar ook zeer wenselijk en voordelig nu we aan het begin van de Aquarius Tijd staan.

 

De spirituele energieën in de Webwinkel Afstemmingen lijken op Reiki inwijdingen. Bij het geven van een afstemming ontvang je een energiedouche, en tegelijkertijd wordt er een blijvende verbinding met deze energie tot stand gebracht. Het is vergelijkbaar met een Reiki Inwijding. Door het ontvangen van een afstemming heb je deze energie daarna altijd tot je beschikking. Gewoon de naam van de afstemming in je geest zeggen is voldoende om de energie opnieuw te laten stromen. Elke keer weer opnieuw. Een fijne manier om je spiritualiteit te ontwikkelen!

 

Daarnaast is uit deze afstemmingen een nieuwe vorm van Reiki ontwikkeld: Soul Reiki. Ben je geïnteresseerd om zelf als therapeut aan de slag te gaan? Of om voor jezelf en je omgeving een waardevolle set van healing tools aangereikt te krijgen? Ga dan ook de Opleiding voor Soul Reiki Energietherapeut doen. Betalen kan meteen via de webwinkel.

 

 Category

Comments are closed.