Lasersnijden metaal

lasersnijden, lasersnijden metaal, metaal lasersnijden, lasersnijder, lasersnijmachine, laser snijden

Lasersnijden metaal

Full Description


Aluminium snijden, metaal snijden en RVS snijden

Lasersnijden met behulp van een laserstraal is een snelle en makkelijke manier om platen van het juiste contour en gatenpatroon te voorzien. Vrijwel braamloos, zeer nauwkeurig en zonder beschadigingen aan het oppervlak van de plaat. Ook platen met een folie kunnen probleemloos worden gesneden.

Voor het lasersnijden van metaal platen beschikt Van Schijndel Metaal over de Bystronic Bysprint 3015 fiber lasersnijmachine, voorzien van een automatische wisseltafel.

Deze lasersnijmachine kan tot maximaal 20 mm dik snijden in staal en 8 mm in RVS. De maximale plaatafmeting voor het lasersnijden van metaal plaatwerk die bewerkt kan worden bedraagt 3.000 x 1.500 mm.

Van Schijndel Metaal snijdt alle materialen met stikstof. Snijden met stikstof betekent dat de snijkant zonder oxydehuid blijft; bij snijden met zuurstof ontstaat er wel altijd een oxydehuid die, als er naderhand een verfbehandeling moet plaatsvinden, verwijderd moet worden.

Lasersnijden metaal, een combinatie die veel vakkennis en techniek op het gebied van metaal en lasersnijden vergt. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Van Schijndel Metaal staat u graag te woord.

 Category

Comments are closed.