Screen Promotion

ScreenPromotion

Screen Promotion is een reclame en sign bureau, die al sinds 1984 actief is op het gebied van reclame en belettering. De kracht van ons bedrijf is niet alleen dat wij het bedenken maar ook in huis produceren. Zodat wij een perfecte kwaliteit kunnen garanderen, en flexibel en snel kunnen leveren.

Ons team is gespecialiseerd in o.a.

Het ontwerpen van uw logo, de opmaken van huisstijlen en het verzorgen van uw drukwerk.
Hierbij moet u denken aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyers, geboortekaartjes enz.
Het ontwerpen en realiseren van uw autoreclame en voertuigreclame.
Voertuigen worden steeds meer gezien als de perfecte drager van een reclame boodschap. Grote herkenbaarheid, perfecte uitstraling en goedkoop ten opzichte van andere reclamedragers. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen, waardoor uw bedrijfsauto de uitstraling krijgt die het verdiend.

Wij beschikken over een eigen zeefdrukkerij en borduurstudio waardoor wij u een hoge kwaliteit en een snelle levering garanderen. Of het nu gaat om uw bedrijfskleding of promotie textiel wij zorgen er voor dat u goed voor de dag komt. En door onze jaren lange ervaring op het gebied van textiel kunnen wij u altijd op de juiste manier adviseren.

En nee Screen Promotion stopt hier niet ook op het gebied van gevelreclame zijn wij u geschikte partner. Of het nu gaat van het beplakken van uw winkelpand of het plaatsen van gevelletters wij doen het allemaal. Gevelreclame is een belangrijk item in het beeld als bedrijf tegenwoordig, u wilt toch ook goed zichtbaar zijn voor uw klanten? Wij denken met u mee een komen altijd tot een passende oplossing voor uw gevelreclame.