Roosjes Babyslofjes

Voeten zijn een belangrijk onderdeel van ons lichaam, ze dragen ons ons hele leven lang!
Baby`s en Peuters die pas gaan lopen hebben daarom goede slofjes en schoentjes nodig. Daarom is verantwoord schoeisel zo belangrijk.
Roosjes zijn 100% Hollands
Roosjes worden in een atelier achter onze woning gemaakt, wij kopen zelf alles in van leer tot garen en alles wat erbij komt kijken om de Roosjes te maken.
Verschillende voetjes, verschillende Roosjes
Roosjes babyslofjes zijn geschikt voor baby’s van 0 t/m 24 maanden en verkrijgbaar in S=9cm M=11cm L=13cm XL=15cm XXL=16cm. Ook tussenmaten zijn leverbaar. De Roosjes hebben een antislip zooltje van geruwd leer, zodat ook de kleine wandelaars veilig hun gang kunnen gaan. Roosjes zorgen voor een goede ontwikkeling van de voetjes, ze zijn gemaakt van soepel ademend leer en hebben de juiste grip op de vloer, het voelt alsof ze op blote voetjes lopen, en dit is zeer belangrijk voor de ontwikkeling, het leer vormt zich geheel naar het voetje.
Hoge kwaliteit en een goede service
Kwaliteit en Service staat bij ons hoog in het vaandel!!
Roosjes babyslofjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en combinaties door jezelf samen te stellen, ook hebben wij nog diverse kleuren die niet op de site staan vraag ons erom, wellicht dat wij de kleur hebben. Voor het veranderen van de kleuren rekenen wij niets extra`s.

Leave a Comment