Mama en UK

Rompertjes, Mutsjes, eerste pakjes, alles voor mama, baby, dreumes en peuter vind je bij Mama en UK in de webshop en aan de Derksstraat in Emmen.

Naast positiekleding en babykleding vind je bij Mama en UK ook kinderkleding, speelgoed, accessoires, decoratie en trendy cadeaus. Met verschillende merken als BeebieLove, Baby’s Only, Aden Anais, Lilliputiens, Feetje, Zero2Three, BabyFace en vele andere, is er voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een kraamcadeau of passende kleding om je groeiende buik, Mama en UK heeft het allemaal.

De babykleding is er vanaf maat 44 voor de allerkleinsten en de kinderkleding gaat zelfs t/m maat 122. Het leukste van de collecties is dat ze zo goed te combineren zijn! Lekker mixen en matchen voor een trendy look. Daarnaast is het speelgoed van Lilliputiens zeker uniek. Dit merk heeft ontzettend goed nagedacht over de gemaakte items. Alles heeft iets extra’s. Zo is er bijvoorbeeld een roodkapje speelgoedpop, waarvan je ook roodkapjes oma kunt maken en zelfs de boze wolf! Of simon de egel die veranderd in een oranje pluizig monstertje wanneer je simon binnenste buiten keert. Deze collecties zijn zo bijzonder, ze zijn alleen al het bekijken waard.

Je kunt ook je eigen wensenlijst samenstellen in de winkel. We schrijven de items op die je nog graag wilt hebben en verwijst vervolgens je familie, vrienden en kennissen naar Mama en UK voor jou kraamcadeau. Zo weet je zeker dat je dát krijgt wat je leuk vind en wij houden je lijst bij zodat je ook geen dubbele cadeaus ontvangt. Hartstikke handig!

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste items in de winkel? Volg ons dan op Facebook! Binnenkort volgt er een fotoshoot in de winkel dus houd alle nieuws goed in de gaten!

Kom ook gezellig en vrijblijvend langs om de winkel en de unieke collectie te bekijken. We helpen je graag en trekken alles voor je uit de kast. Mama en UK aan de Derksstraat 160A te Emmen.