Joostengelennet.nl

Ik hou ven heldere communicatie op alle vlakken. Ik lever graag een stijlvol en fraai vormgegeven design en dit alles binnen wens en deadline van de klant. Mooie dingen ontwerpen die als vanzelfsprekend communiceren, dat is waar ik voor sta! U kunt bij mij terecht voor functionele en goedwerkende websites en een goed doordachte grafische vormgeving van uw overige bedrijfsuitingen. Binnen deze overige bedrijfsuitingen vallen logo’s, posters, visitekaartjes, folders/brochures, flyers, briefpapier, apps en websites. Maar ook voor het ontwerpen van een hele huisstijl kan ik u helpen. Samen met mijn uitgebreide netwerk van freelancers kan ik een product ontwerpen wat aan al u eisen vol doet.
U kunt bij mij terecht voor alle soorten drukwerk. Van kleine oplagen tot grotere oplagen dit altijd met een stijlvol en modern ontwerp. Ik kan in zeer korte tijd al uw drukwerk verzorgen en het na akkoord bij u aan de deur afleveren.

Drukwerk is en blijft een product dat ik graag, goed en voordelig verzorg. De prioriteit ligt bij het ontwerpen maar ook de service verleen ik graag. Als je gebruik maakt van een eigen drukkerij is dat geen enkel probleem. Dan wordt alles goed en digitaal aangeleverd. Alles kan bedrukt worden, ik kan voor elk soort product een geschikte manier vinden om het te laten bedrukken dit doe ik samen met de drukkers in goed overleg.

Joostengelennet is eigenlijk een klein all-round grafisch ontwerpbureau, Ik ontwerp zowel gedrukte als digitale media. Ook voor opmaakwerk (DTP) kunt u bij mij terecht. Samen met mijn enthousiaste freelancers kunnen wij responsive websites creëren geheel op basis van uw huisstijl.

Bijna 80% van de Nederlanders bezit een smartphone en ruim 60% heeft een tablet.

Je website wordt dus steeds meer bezocht door mobiele bezoekers. Met responsive webdesign zorg je ervoor dat ook deze bezoekers een optimale gebruikerservaring krijgen. Het is dus bijna noodzakelijk dat je als bedrijf een responsive website hebt. Ongeveer 40% van alle traffic op internet gaat nu via mobieltjes en tablets. Hoe kleiner het scherm van een device, hoe moeilijker het is om met uw ‘grote website’ om te gaan. Door de website aan te passen aan het schermformaat van het apparaat, wordt de inhoud beter leesbaar en wordt uw website in zijn geheel dus gebruiksvriendelijker.

Kun je een website achteraf responsive laten maken? Ja, maar alleen als de website technisch goed in elkaar zit. Hoe minder er in het initiële design rekening is gehouden met responsive, hoe moeilijker het is om een site achteraf nog mooi responsive te maken. Dus is het handig om hier bij het ontwerpen van uw website rekening mee te houden.

Een goed verzorgde huisstijl is onmisbaar voor uw bedrijf. Elk bedrijf heeft een representatieve huisstijl nodig, het is immers de eerste indruk die de klant van u krijgt! Heeft u nog geen huisstijl laten ontwerpen? Ik help u graag!

Ik hanteer geen vaste prijzen maar pas me aan uw budget aan, als u vertelt wat uw budget is kijken we samen wat precies de mogelijkheden zijn. Ik maak vrijblijvend een gratis offerte aan!