Categorie: Eten en Drinken

De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar is onderdeel van Brego Entertainment Group B.V. De Horeca Bazaar is zowel webshop als groothandel voor feestartikelen als feestdecoratie voor horeca, evenementen maar zeker ook voor particuliere feestjes! Alles wat je nodig hebt voor een optimale feestbeleving onder 1 dak. Vanwege de schaalvoordelen verkregen door zeer grootschalige import, kan De Horeca Bazaar Read more…

Oeteldonkstijl

Oeteldonkstijl is de webshop als het gaat om kleding en accessoires voor carnaval in Den Bosch; Oeteldonk! Waar het in veel andere steden gebruikelijk is om verkleedkleding te dragen tijdens carnaval, daar draait het in Oeteldonk om de Oeteldonk emblemen, Oeteldonk sjaal en de andere rood-wit-gele kledingstukken en accessoires. Vanwege het feit dat Oeteldonkstijl al Read more…

Rikegroup.com

Bent u op zoek naar een bedrukking op uw mok of kop? En dit kan natuurlijk ook voor uw glazen. Of heeft u toevallig behoefte aan een exclusief servies set. Ook dit servies set valt natuurlijk bij ons te bedrukken Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht voor bijvoorbeeld los bestek, dienbladen en nog veel meer!

Lamain Verhuur

Partytent huren? Voor het huren van een partytent in de provincies Groningen & Drenthe bent u bij Lamain Verhuur aan het juiste adres. Door ons grote aanbod feest en evenement inrichting kunnen wij leveren aan bedrijven en particulieren.

Ook voor het huren van statafels, stoelen, barbecues, springkussens en podia bent u bij ons aan het juiste adres. Tot snel!