www.wijnengeschenken.nl

Wijnengeschenken.nl is de grootste ‘online’ winkel op het gebied van wijngeschenken in Nederland. Door het uitgekiende concept van deze speciaalzaak kunt u vanuit uw luie stoel thuis of vanachter uw bureau op de zaak iemand een schitterend wijncadeau bezorgen.
U bestelt heel eenvoudig via uw computer de door u gemaakte keuze en wij doen de rest. Zowel particuliere klanten alsook zakelijke klanten kunnen van deze comfortabele bestelservice gebruik maken.
Of u nu een enkele fles wijn bestelt of een uitgebreid assortiment; wij zorgen er voor dat uw bestelling snel en keurig aankomt bij degene aan wie u het wijncadeau schenkt.
Wij werken uitsluitend met kwaliteitswijnen om er zeker van te zijn dat de door u geschonken wijn nooit tegen zal vallen. Daarom selecteren en importeren wij de wijnen zelf. Door onze uiterst efficiënte werkwijze zijn de exclusieve kwaliteitswijnen toch scherp geprijsd.
Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. En blijft. Want we vertrouwen er op dat een klant bij ons een relatie wordt.
Onze aantrekkelijke prijsstelling, het ruime assortiment en de uitstekende verzendservice maken het mogelijk dat u úw relaties altijd een smaakvol wijngeschenk kunt bezorgen.

Leave a Comment