www.chooseyourbag.nl

ChooseYourBag.nl Great Times Great Bags!!

www.chooseyourbag.nl

Full Description


ChooseYourBag.nl is een hippe webshop bestaande uit een jong team. Onze webshop biedt haar klanten mooie tassen en accessoires ChooseYourBag.nl staat voor een uitgebreide online shopping. Ons doel is om onze klanten een breed assortiment aan te bieden met een uitstekende klantenservice en de voordelen van eenvoudig en veilig online shopping (SSL certificaat) te laten ervaren. ChooseYourBag.nl is aangesloten bij WebwinkelKeur

Eenvoudige navigatie en intuïtieve bediening
Onze online shop is duidelijk ontworpen en makkelijk te gebruiken. Zowel bij het eerste bezoek van onze homepage als bij het zoeken naar een specifiek model: U wordt gemakkelijk door de winkel geleid, om uw aankoop snel en gemakkelijk te voltooien.

Eenvoudig en veilig winkelen
Als het gewenste item in de winkelwagen ligt, kunnen onze klanten tussen verschillende beveiligde betalingsopties kiezen. Betaling kan op verschillende manieren worden gedaan: iDeal, overboeking en paypall. Na de succesvolle bestelling worden onze klanten in detail geïnformeerd over de huidige status van hun bestelling. Zo krijgt elke klant een tracking nummer waarmee hij zijn pakket verzending tot op zijn eigen stoep kan volgen.

Lage verzendkosten

Bij ChooseYourBag.nl betaalt de klant lage verzendkosten. €3.50 bij bestellingen onder de €75,- De accessoires versturen wij gratis!!

Uitgebreide en persoonlijke service
Onze klanten kunnen een mail sturen naar info@chooseyourbag.nl deze wordt dan tijdig beantwoord. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar u kunt zich dan tot onze bekwame medewerkers richten. Er is een klantenservice dienst beschikbaar voor onze klanten – persoonlijk, vakkundig en zonder lange wachtrijen.

CONTACT

ChooseYourBag / SR Retail

Dr. Ariensstraat 15
7481JL Haaksbergen

Telefoon : +31(0)610847736 Op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur
Email : info@chooseyourbag.nl
Bank :19.04.44.568
IBAN : NL62RABO0190444568
BIC : RABONL2U
BTW Nummer : NL 128257623 B01
KvK nummer : 61257982

HEEFT U NOG VERDERE VRAGEN?

Aarzel dan niet en neemt u gewoon contact op met onze klantenservice

info@chooseyourbag.nl
Telefoonnummer : +31(0)610847736

 Category

Comments are closed.