gratis pinautomaat

Met een pinautomaat van Payleven, Sumup of Izettle kan je met behulp van je smartphone of tablet betalingen voor goederen en diensten accepteren. Het proces is eenvoudig en snel. Het enige wat u nodig heeft is de Pinreader van het bedrijf Payleven, Sumup of Izettle. U meldt u aan bij één van de aanbieders en vervolgens download u de app in de appstore van Apple of de Playstore van Android.

De volgende stap is om de kaartlezer te koppelen aan uw telefoon of tablet, dat is een eenvoudig proces en duurt slechts een paar minuten. De draadloze kaartlezer maakt contact door middel van bluetooth met uw smartphone of tablet. Het is belangrijk dat uw smartphone of tablet verbonden is met internet door middel van wifi of het reguliere mobiele netwerk, bijvoorbeeld 4g.

Zodra u de lezer en het apparaat hebt gekoppeld bent u klaar om betalingen te accepteren. Het werkt heel simpel. U opent de app en de rest wijst voor zich. Na de betaling hebt u de mogelijkheid om een betalingsbewijs per email te versturen of uit te printen.