Verhuisdozenstore.nl

Op zoek naar kwalitatief goede verhuisdozen, verhuismateriaal of andere extra’s? Hier vind je alle benodigdheden om jouw verhuizing gemakkelijk te laten verlopen! Ook wanneer je op zoek bent naar verhuisdozen voor opslag, ben je hier aan het juiste adres.

Wij bieden twee varianten verhuisdozen comfort en premium met ieder hun eigen specificaties. Zo hoef je geen keuze te maken uit verschillende soorten of formaten. Je moet immers al genoeg keuzes maken tijdens je verhuizing. Het verschil tussen onze comfort en premium verhuisdoos? De dikte van het (kraft) karton enkelgolf en dubbelgolf! Beide van top kwaliteit, maar de premium verhuisdoos heeft meer draagvermogen.

Deze opvouwbare verhuisdozen zijn de perfecte oplossing voor de opslag op een onverwarmde zolder of in een vochtige schuur. De stevige kraft-kwaliteit zorgt dat de dozen minder gevoelig zijn voor vocht, weersinvloeden en garandeert een hoge scheurvastheid.

Voor elke verhuizing bieden we een passend verhuispakket met artikelen. Zo hebben we verhuispakketten voor de kleine verhuizers en natuurlijk de grote verhuizers. Afhankelijk van het aantal verhuisdozen of materialen wat je nodig hebt, kun je een keuze maken uit ons veelzijdige assortiment.

Daarnaast vind je op onze website regelmatig blogs met handige tips en informatie zoals: hoeveel verhuisdozen heb ik nodig tijdens een verhuizing en wat is belangrijk bij een goede verhuisdoos? Heb je zelf leuke of praktische tips? Deel het met ons!