VanKaarstotServet

VanKaarstotServet is de grootste sfeerwinkel online met een prachtig assortiment kaarsen, servetten en overige huis-, tuin- en tafeldecoratie.
Ook voor trouwfeesten, geboorte-cadeaus, relatiegeschenken, kerstpakketten, grafdecoratie en de verschillende feestdagen is VanKaarstotServet heel goed gesorteerd!

VanKaarstotServet is een toonaangevende webshop met een uniek sfeerconcept. Met een uitgebalanceerde collectie sfeerartikelen voor huis en tuin is het prettig shoppen voor zowel het zomerseizoen als de wintermaanden. De webshop vindt gretig aftrek bij particulieren en bedrijven in Nederland en België en biedt een betrouwbare en gebruiksvriendelijke interface voor het bestellen van cadeaus, relatiegeschenken, woonaccessoires en decoratie artikelen.
VanKaarstotServet is sinds november 2010 online en maakt vanaf dag 1 een stormachtige groei door. Het assortiment wordt continue uitgebreid met de laatste trends op het gebied van sfeer en gezelligheid en klanten worden getrakteerd op kortingen, leuke updates, uitgebreide sfeertips en mooie aanbiedingen. Het social media netwerk is inmiddels sterk vertegenwoordigd op het internet.