Snelle levertijden en altijd de laagste prijs

PETglazenDirect.nl is de specialist in plastic glazen! Bierglazen, wijnglazen, champagneglazen, je koopt ze gemakkelijk, snel en zeer voordelig bij dé specialist! PETglazenDirect.nl. Maak van ieder evenement zoals carnaval, braderie, muziek-, buurt- of bedrijfsfeest een echt feest!

Plastic Bierglazen, maar wel kwaliteit? Dan zijn onze PET bierglazen de beste keuze. Extra stevig, glashelder, gemakkelijk stapelbaar. Onze PET-glazen zorgen dus altijd voor de perfecte presentatie en doet geen afbreuk aan de smaakeigenschappen van de inhoud. Er zijn diverse inhoudstypes leverbaar tot 500cc. Daarnaast is er ook een breed scala aan deksels voorradig, halfrond (domed), vlak en met of zonder een ronde opening. PET glazen zijn bovendien 100% recyclebaar en zijn dus ook in ecologisch opzicht een uitstekende keuze.

Polyprop Bierbekers: de laagste prijs van Nederland
Een goed alternatief zijn de goedkopere polyprop (PP) Tulip bierbekers van Europese kwaliteit. Deze zijn uitsluitend verkrijgbaar in de populaire inhoudsmaat 250cc (300cc tot rand). Wij garanderen de aller scherpste prijs in de Benelux. Prijs per door al vanaf €22,95 (1.250 bierbekers), maar bij minimaal 1 pallet betaalt u slechts €21,50 per doos! Dat is 1,7 cent per glas en bij een bestelling vanaf €200,- is de levering gratis. Bij grotere aantallen kunnen we uiteraard ook rechtstreeks leveren vanaf productie.

Meer informatie? Bel met onze customer service afdeling. 055-7676100