platen kopen online

Platenhal.com, de online vinyl store!

Ons assortiment
Probeert u eens in te schatten hoeveel muziek er wereldwijd op vinyl beschikbaar is…Omdat platenhal.com werkt met een enorm grote catalogus is het niet altijd mogelijk om alles per direct uit onze eigen voorraad te leveren. Daarom geven wij in onze webshop op artikelniveau aan of u de plaat bij ons op bestelling met een realistische indicatie van levertijd kunt aanschaffen. We zijn zeer gebrand op een groot assortiment. Maar wel louter vinyl titels die een aannemelijke garantie van leverbaarheid hebben.

• Altijd GRATIS verzending
• Ronde platen / ronde prijzen
• Veilig & kosteloos betalen
• WhatsApp 06 41435828

(Her-) ontdek de grenzen en kwaliteiten van uw HIFI set met deze veel bejubelde hoge kwaliteit opnames. Geperst op vinyl nog mooier volgens sommige audiofielen. Van welke opname bent u enthousiast geworden? Laat het ons weten en we zullen uw favoriet er tussen plaatsen.

Platenhal.com kiest voor een persoonlijke en open werkwijze op het internet. We zijn er voor u! We hebben een lange termijnvisie en daarom doet we er alles aan wat in onze macht ligt om u vertrouwen te krijgen en te behouden. Onze infrastructuur bestaat uitsluitend uit gerenommeerde vinyl leveranciers en uiterst bekwame transportbedrijven. Platenhal.com houdt zich strikt aan juridisch getoetste algemene voorwaarden voor online winkelen. Vanzelfsprekend hanteert platenhal.com een uitgesproken privacyverklaring en zijn we helder over cookies. Deze bepalingen zijn uiteraard ter inzage beschikbaar op onze website.

Leuk liedje gehoord op de radio? Er komt bijna dagelijkse nieuwe en oudere muziek uit op vinyl die u ook op de radio gehoord kan hebben. Wij hebben hier al een aantal LP’s van echte radio artiesten die ook op vinyl verkrijgbaar zijn toegevoegd. Zowel muziek van Pinguin Radio, 3voor12 als radio 538, Qmusic en 3FM vind u hier op LP.

Voor een persoonlijk en snel antwoord tijdens kantooruren kunt u 24/7 mailen naar info@platenhal.com of neem een kijkje op: https://www.platenhal.com/