Kortingcity.nl

korting, kortingscode, deal, gratis adverteren, advertentie plaatsen

Kortingcity.nl

Full Description


Wat is kortingcity nu precies?

kortingcity biedt jou de mogelijkheid aan om elke dag een knalvette deal te ontvangen uit je eigen stad.
De stad die jij als geen ander kent kun je via kortingcity op een hele andere manier gaan beleven, namelijk met fikse kortingen op je favoriete restaurant, je kapper, je rijschool, of noem maar op.
Bekijk onze Hoe het werkt sectie om meer te weten over hoe het werkt

Waarom staat mijn stad er niet bij?

We zijn net begonnen, maar snel groeiend. En je kunt ook zelf zorgen dat via facebook, hyves of twitter voor meer deals uit je eigen stad door de aanbiedingen te delen waar je geld mee kan verdienen.
Zodra wij het voldoende aantal aanmeldingen uit je stad hebben zetten we deze deals er natuurlijk bij.
Om een bedrijf aan te melden kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen, of hier het bedrijf aanmelden.

En als je ons echt wilt te helpen de lancering in uw stad te bewerkstelligen of wilt samenwerken met ons kun je altijd even een bericht sturen op kijk even bij onze vacatures.

Hoe kan ik lid worden?
Lid worden kan niet eenvoudiger! Het enige wat je hoeft te doen is je emailadres in te geven , je stad te kiezen en op aanmelden te klikken in de het menu (rechterzijde van de website). Je krijgt hierop een email met een verificatie link – klik op deze link en je bent een lid!

Mocht je zelfs van bovenstaand denken ,”wat een gedoe”, kun je in plaats van een kortingcity account aan te maken ook gewoon klikken op ‘Inloggen met Facebook’ of ‘Inloggen met Twitter’en alles wordt automatisch voor je ingevuld. Wanneer je voor de eerste keer met een Facebook of Twitteraccount aanmeld, wordt er automatisch een account aangemaakt die alle mogelijkheden heeft als een gewoon account.

Je kunt ook lid worden door te klikken op de “Inschrijven” link naast de tekst “Inloggen”.
Je vul de gegevens in en klik op verzenden. Je ontvangt dan ook een mail met een verificatie link – klik op deze link en je bent lid!

Wie zijn jullie?

Kortingcity werkt samen met een aantal websites waaronder allestekoop.com, vindplaats.eu zomerhuisjehuren.nl en nog veel meer.
Het is de bedoeling dat kortingcity straks volledig wordt geïntegreerd in meerdere websites om zo meer verkoop te genereren.Vindplaats.eu heeft alleen al meer dan een miljoen pageviews per maand.

Wij houden van feedback, goed of slecht! Dus heb je suggesties voor verbeteringen stuur dan gewoon een bericht via de contactpagina, dan mailen we jou onze reactie terug. (goed of slecht)

Deals FAQ

Aanbiedingen FAQ

Ik wil graag medoen met zo’n vette deal.Hoe kan ik het aanschaffen?
Dat is heel eenvoudig! Klik gewoon op de “Koop nu” knop voordat de tijd om is.
Natuurlijk dien je wel een kortingcity account te hebben(wat overigens gratis is en slechts een minuut in beslag neemt!)
Daarna wordt je meegenemomen naar een winkelwagen pagina waar je het aantal kortingsbonnen dat je wilt kopen kunt kiezen en kun je ook je betalingmogelijkheid kiezen .
Zodra dat gedaan is, ontvang je direct een bevestigingemail met de kortingscode.

Vertel me eens meer over deze “deals”. Wat voor soort aanbiedingen krijg ik te zien?
Kortingcity kan alle mogelijke deals tonen, afhankelijk van de winkeliers , maar dit kan gaan van lifestyle tot aangeboden diensten, van fast food tot luxe diners, van familie-uitjes tot aan avontuurlijke vakanties, van stomerijkorting tot evenementen of wat denk je van elektronische gadgets of mobiele telefoons, kleding en accessoires, spelletjes en speelgoed enz. teveel om op te noemen.
Jij kunt straks mischien wel lekker eten in dat ene restaurantje wat net even iets boven je budget was, of toch die telefoon of iphone kopen, ondanks dat je abbonnement nog niet is verlopen, doe eens gek en ga er een heerlijk dagje op uit met je gezin, familie, vrienden of collega’s – alles is straks toch tegen veel lagere kosten dan je normaal betaald!

Ik zie een leuke deal op de homepage. Wanneer kan ik die kopen?
Direct!. Er zijn diverse aanbiedingen beschikbaar met verschillende periodes, variërend van 1 dag tot 7 dagen of langer. Omdat deze deals tijdgevoelig ziijn en er maar een beperkte hoeveelheid beschikbaar is, moet je de deal wel kopen voordat de tijd om is natuurlijk!

 Category

Comments are closed.