Persoonlijke lening


Persoonlijke lening

Full Description


Wat is een persoonlijke lening?
Bij een persoonlijke lening leent u een vast bedrag. Dit bedrag en de rente van de lening zijn vooraf afgesproken. Dit betekent ook dat u tussentijds geen geld meer kunt opnemen. Als u dit wel wilt, dan kunt u in dit geval beter voor een doorlopend krediet kiezen.

Kenmerken persoonlijke lening:

Vast bedrag lenen
U leent een bedrag dat past bij uw doel
U bepaalt vooraf in welke termijnen u een lening aflost
Vaste looptijd
Een bedrag tussen € 2.500 en € 50.000
Vervroegd aflossen is mogelijk zonder extra kosten
Rente persoonlijke lening
De rente van een persoonlijke lening verschilt per aanbieder. De hoogte van de rente is ook afhankelijk van de looptijd dat u een lening afsluit. Vaak zijn dit vaste termijnen, van 6, 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Wij hebben de rentes met elkaar vergeleken in onze vergelijking.

Persoonlijke lening op maat
Wilt u echt weten welke persoonlijke lening bij u past? U kunt meerdere offertes aanvragen, bij verschillende aanbieders. Ondanks dat wij alle aanbieders zo goed mogelijk hebben vergeleken, is het mogelijk dat de rentes van leningen verschillen, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. U kunt bovendien een gesprek aangaan met een adviseur van uw bank, om de mogelijkheden van een lening op maat te bespreken.

Persoonlijke lening vergelijken
Wilt u weten welke persoonlijke lening het best bij u past? Wij hebben de verschillende kredietaanbieders al vergeleken. Start hier met de leningen vergelijken.Category

Comments are closed.