Online Dierenwinkel

Gemak dient je huisdier

ObObO online dierenwinkel is de eerste dierenwinkel van Nederland met een gratis herhaalservice. Deze service is ontwikkeld om het de klanten van ObObO makkelijk te maken en om er voor te zorgen dat men nooit meer op het laatste moment huisdierenvoer moet gaan kopen. Hoe het precies werkt staat in dit artikel verder uitgelegd.

Bestel tegen de laagste prijzen

ObObO online dierenwinkel heeft meer dan 8000 dierenartikelen op voorraad. Alle bestellingen voor 19.00 uur worden de volgende werkdag geleverd of je kunt kiezen voor een bezorgmoment dat het beter bij je past. Tijdens de eerste bestelling kun je heel eenvoudig aangeven welke artikelen je op regelmatige basis wenst te ontvangen. Vervolgens selecteer je de bezorgfrequentie ( om de 1 t/m 14 weken ). Daarna maak je de bestelling af zoals bij iedere andere webwinkel.

Nooit meer omkijken naar je bestellingen

Vanaf deze bestelling doet ObObO al het werk voor je. Wij verzenden natuurlijk de eerste bestelling maar vervolgens stoppen we daar niet. 10 dagen voor volgende levering op basis van de door jou ingestelde bezorgfrequentie ontvang je van ObObO een email. Door middel van deze email vertellen we dat de volgende levering er weer aankomt. Mocht je deze niet willen ontvangen dan kun je deze heel eenvoudig via je ‘Mijn ObObO’ account stoppen. Maar je wilt deze ontvangen want je hebt nieuw dierenvoer nodig. Je kunt eenvoudig aan de volgende levering nog wat producten toevoegen welke dan mee worden gestuurd. Erg handig als je nog een halsband iets anders nodig hebt.

Je hebt altijd de mogelijkheid om de herhaalservice te stoppen of aan te passen zodat deze perfect aansluit op de behoefte van jou en je huisdier.

 

Heb je een vraag of wil je een keer de ObObO herhaalservice uitproberen bezoek dan de website van ObObO online dierenwinkel (http://www.obobo.nl)