NutritionCompany.nl – Superieur op het gebied van supplementen!

Voedingssupplementen (Nutrition) voor Gezondheid, Fitness & Bodybuilding
…in een korte zin samengevat de producten die wij aanbieden op de site van Nutrition Company. Ons assortiment bevat zo’n 500 producten, onderverdeeld in circa 60 merken. Hierbij zitten uiteraard de grote spelers in de supplementenbranche, zoals: Dymatize, Muscletech & Stacker-2! Echter schenken we op Nutrition Company ook aandacht aan de ‘kleinere’ merken, die misschien minder bekend zijn bij het grote publiek. Dit wil echter niet zeggen dat deze merken minder kwaliteit bieden, integendeel zelfs… Steeds meer merken zijn tegenwoordig in staat supplementen op de markt te brengen van hoogwaardige kwaliteit!
Waarin onderscheidt NutritionCompany.nl t.o.v. andere webshops?
Het geen veel webshops momenteel missen is volgens ons overzichtelijkheid. Bezoekers van een webshop willen met zo weinig mogelijk ‘klikken’ bij het juiste product uitkomen. Ons doel is de beste webshop navigatie te ontwikkelen in Nederland, zodat u binnen 3 ‘kliks’ bij ieder doel een juist advies voorgesteld krijgt! Door een compleet, maar kwalitatief hoogwaardig, assortiment aan te bieden zijn wij als Nutrition Company in staat u als klant professioneel voedingsadvies te geven. Hierbij worden altijd 3 hoofdpunten in acht genomen, te weten: kwaliteit, geschiktheid & prijs. Waarom veel geld betalen voor een hoog gedoseerd multi-vitaminen supplement, als uw lichaam alleen behoefte heeft aan Vitamine B? Een van de vele voorbeelden waarin onze webshop zich onderscheidt van anderen! Daarbij houden we rekening met de fase van bodybuilding, de leeftijd, het geslacht, het budget & de doelstelling!
De prijs die u ziet, is de prijs die u betaalt!
Ook dit is een van onze kritische punten t.o.v. andere webshops op het gebied van duidelijkheid en overzichtelijkheid. Er wordt gestunt met veel producten, om klanten te ‘lokken’ naar de website. Vervolgens worden er tijdens het bestelproces extra kosten toegevoegd, zoals verzendkosten en BTW. Hier doen wij niet aan mee! De prijs die u ziet staan, is de prijs die u uiteindelijk betaald. We rekenen géén verzendkosten voor alle orders naar Nederland en België! Er is echter één uitzondering, namelijk de rembourszendingen! Om financiële redenen zijn wij hiervoor genoodzaakt € 5.00 extra kosten te rekenen, maar dat was het dan ook…
Veiligheid van persoonsgegevens
Belangrijk voor ons, maar ook zeker belangrijk voor u als klant. Veiligheid staat voorop bij NutritionCompany.nl. Deze veiligheid waarborgen we op verschillende manieren, waaronder een gelicenseerd SSL certificaat. Meer lezen over veiligheid & privacy, klik dan hier
Onze helpdesk medewerkers staan voor u klaar!
We kunnen ons goed voorstellen dat u na het lezen van dit beknopte verhaal nog vragen heeft waarop u geen antwoord heeft gekregen. Uiteraard willen we deze graag voor beantwoorden. Op onze contactpagina kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft om contact met ons op te nemen!
Veel shop plezier op NutritionCompany.nl
Tot slot wenst het team van Nutrition Company u veel shop plezier toe!

Leave a Comment