Muizenvallenbestellen.nl

Muizenvallbestellen.nl | alles voor het zelf bestrijden van ongedierte
In onze webwinkel vindt u professionele ongediertebestrijdingsproducten voor het zelf bestrijden van ongedierte zoals muizen en ratten. Daarnaast bieden wij de benodigde informatie zodat u voldoende informatie krijgt omtrent ongediertebestrijdingsmiddelen.

Scherp geprijsd
Onze producten zijn te gebruiken in uw huis, bedrijf of tuin en voldoen aan de gewenste kwaliteitseisen. Bij alle producten staan afmetingen en specificaties, zodat u een goede indruk krijgt van het product. Daarnaast biedt muizenvallenbestellen.nl zeer scherpe online prijzen.

Muizenvallenbestellen – Service
Alle bestrijdingsproducten in onze webwinkel zijn zorgvuldig samengesteld en hebben zich bewezen als ongediertebestrijding. Ze zijn voorzien van een instructie, hoe te gebruiken. Mocht u vragen hebben over een product dan kunt u altijd bellen naar onze klantenservice op het telefoonnummer 020 – 662 00 36.

Muizenvallen en rattenvallen zijn noodzakelijk om beschadiging en vervuiling door muizen en ratten te voorkomen. Ze knagen niet alleen aan uw bedrading, meubilair en verpakkingen, ze zijn ook incontinent waardoor uw gezondheid in gevaar komt. Want de uitwerpselen worden door het hele huis verspreid. Wij helpen u snel ongedierte bestrijden met onze vallen. Dat kan ook diervriendelijk en zonder gif.

Diervriendelijke muizenvallen en rattenvallen

De elektrische muizenval en rattenval zijn voorbeelden van milieuvriendelijke ongediertebestrijding. Deze vorm is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook diervriendelijk. Want bij gif sterft een muis of rat vaak een pijnlijke dood. Bij een elektrische val is het dier op slag dood. Andere diervriendelijke oplossingen zijn elektronische verjagers, diervriendelijke muizenvallen, rattenvallen en levende muizen- en rattenvallen.

Milieuvriendelijke muizenvallen en rattenvallen
Wij werken met milieubewuste producten en proberen gif zoveel mogelijk te voorkomen. Simpelweg, omdat we met respect omgaan met onze natuur en ongedierte minder kwetsbaar wordt voor giftige bestrijdingsproducten. Daarnaast verwachten we dat deze producten in de loop der jaren steeds meer verdwijnen vanwege strengere wetgeving

Voorkom ziektes met muizenvallen en rattenvallen

U loopt aanzienlijk gezondheidsrisico’s met muizen of ratten in uw leefomgeving. Een muis verspreidt urine en keutels door uw hele huis of bedrijfspand. Bij contact met voedsel ontstaat de kans op voedselvergifting.

Muizenvallen of voorkomen?
Nadat u muizen of ratten heeft gevangen is het noodzakelijk om preventieve maatregelen te nemen.. Een muis of rat heeft maar een klein gaatje nodig om binnen te komen. Een woning of bedrijfspand zit vol met gaten en gleuven om binnen te komen. Investeren in elektronische verjagers en levende rattenvallen en muizenvallen is een reële oplossing.

Groot assortiment muizenvallen en rattenvallen

Bekijk ons uitgebreide assortiment kwalitatief hoogstaande ongediertebestrijding. Hiermee bent u snel van uw ongedierte af. Voor meer informatie over onze producten kunt u altijd contact opnemen.