Maxima Kitchen Equipment

Maxima Kitchen Equipment is niet alleen een winkel vol professionele keukenapparatuur, maar ook een webwinkel. Maxima Kitchen Equipment heeft meer dan 35 jaar ervaring op gebied van de levering en het onderhoud van professionele keukenapparatuur. Alle apparatuur voldoet aan alle vereiste normen in hygiëne en veiligheid. Alle Maxima producten worden in Nederland op voorraad gehouden waardoor Maxima Kitchen Equipment op elk moment direct kan verzenden naar elke locatie die u wenst.

Maxima Kitchen Equipment heeft als missie om het meest succesvolle keukenapparatuurbedrijf ter wereld te worden in het leveren van de beste klantervaring in de verschillende markten die we bedienen. Daarbij ligt de focus op de continue ontwikkeling en verbetering van de kwaliteit van elk van de producten. Hierbij moet het serviceniveau steeds hoger zijn. Geloofwaardigheid en betrouwbaarheid zijn daarbij één van onze kernwaarden.

Bent u benieuwd naar ons assortiment? Dan kunt u onze winkel vinden in Mijdrecht. Maxima Kitchen Equipment staat bekend om de uitstekende kwaliteit, het gebruiksgemak en het aantrekkelijke prijsniveau. Een andere optie is om een kijkje te nemen in onze webshop waarin we ook een uitgebreid assortiment met Maxima Kitchen Equipment tonen. Mocht er iets mis zijn met uw keukenapparatuur, dan staat onze technische dienst met ervaren monteurs voor u klaar.