Masco

Masco is de kantoorspecialist met niet alleen een winkel die zich in Amersfoort bevindt, maar zich ook online bevindt met een webwinkel. Bij deze kantoorspecialist kunt u eigenlijk voor alles terecht. Van kantoorartikelen tot kantoormeubelen en van projectinrichting tot de technische dienst. De kantoorspecialist Masco heeft een uitgebreid assortiment met alledaagse kantoorbenodigdheden zoals nietmachines, paperclips, ordners en enveloppen.

Masco is niet voor niets een kantoorspecialist, want zij zijn al dertig jaar de meest toonaangevende kantoorvakhandel in de regio Amersfoort. Mede door de formule waarin alles onder een dank staat maakt ons tot een kantoorspecialist in combinatie met het uitgebreide assortiment. Snel, gemakkelijk en altijd voordelig leveren zijn onze kernaspecten.

Masco heeft een grote showroom met meer dan 1500m2. Bij deze kantoorspecialist kunt producten bekijken en uitproberen. Zo weet u precies wat aansluit bij uw wensen en behoeften. Al onze ervaren medewerkers informeren u graag verder over de nieuwste technologieën. Deze kantoorspecialist is doordeweeks open van 08.30 uur tot 17.30 uur. Daarnaast kunt u ook prima terecht in het weekend op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.