Mannen verzorging bij Mencare

De beste producten voor de mannen huid

Mannen verzorging bij Mencare

Full Description


De beste tips tegen wallen

Wallen zijn elke keer weer een bron van ergernis. Want het liefst ziet u er natuurlijk altijd fris en uitgeslapen uit. Maar mensen met donkere kringen onder hun ogen lijken vermoeid, zelfs als ze dat misschien niet eens zijn. Toch kunt u die wallen al een heel stuk vervagen. Als u maar de juiste middelen in huis heeft.

Huis-, tuin- en keuken remedies tegen wallen
Niet iedereen staat ’s ochtends vroeg fris en fruitig naast het bed. En juist omdat er zoveel mensen zijn die regelmatig last hebben van wallen onder hun ogen, zijn er heel wat remedies tegen te vinden. Bekende huis-, tuin- en keukentips zijn veel water drinken en matigen met alcohol en cafeïne. Op deze manier houdt uw lichaam meer vocht vast waardoor de wallen zichtbaar verminderen. Daarnaast helpt het ook om gevarieerd te eten en om die sigaret te laten staan. Een gezonde levensstijl verbetert meteen de conditie van uw huid onder uw ogen. Maar die ene zware nacht kunt u er toch niet mee verbloemen.

Extra vocht inbrengen
Onder vrouwen is het al decennialang een fenomeen: de komkommers, theezakjes en compressors. Met deze hulpmiddelen wordt extra vocht ingebracht waardoor de wallen verminderen. Maar de meeste mannen zien het niet echt zitten om met een compressor of wat stukjes komkommer de donkere kringen te bestrijden. En de vraag is ook of deze remedies echt wel helpen. Het is in ieder geval nooit wetenschappelijk bewezen. Wat wel zeker is, is dat het effect meestal vrij snel weer is uitgewerkt. Daarom kunt u beter voor extra vocht zorgen met de 4VOO Energizing Mask. Dit gezichtsmasker zit vol met essentiële oliën, mineralen en vitaminen. Hierdoor heeft u snel weer een frisse blik.

Een verjongend effect met de producten van MENCARE
Bij MENCARE vindt u heel wat producten die de wallen tegengaan. Naast gezichtsmaskers, kunt u kiezen voor ooggels, zoals de zogenaamde Verjongende Onder Ooggel. Deze gel heeft een speciale mix van ingrediënten waarmee het vernieuwingsproces van de huid onder de ogen wordt gestimuleerd. Het beste resultaat bereikt u als u deze gel zowel ’s ochtends als ’s avonds onder uw ogen smeert. Zo ervaart u een echt verjongend effect.

Camoufleer die donkere kringen
Heeft u ’s ochtends geen tijd om in de weer te gaan met gels en gezichtsmaskers? Dan kun u er ook voor kiezen om die donkere kringen te camoufleren met de 4VOO corrector. Met deze dekkende stick brengt u simpelweg een klein beetje kleur aan onder uw ogen. Hierdoor verdwijnt het blauw van de wallen naar de achtergrond en ziet u er weer op uw best uit. De corrector is verkrijgbaar in 4 verschillende kleurnuances zodat het product precies past bij de kleur van uw eigen huid. Een ander populair product is de Uber TECH Anti Wallen Super Firm Complex. Gebruikt u deze zelfbruiner een paar dagen achter elkaar, dan verandert de teint onder uw ogen vanzelf.

Wilt u de hele dag door fris en uitgeslapen ogen? Met de producten van MENCARE maakt u elke morgen een goede start.

 Comments are closed.