Loombandje.nl

Loombandje.nl | loom elastiekjes? Snel en goedkoop

Loombandje.nl

Full Description


Wij van Loombandje.nl zijn dé goedkope webshop voor al uw Loom-benodigdheden. Of het nu gaat om een startset, themaset, elastiekjes, verstelbare Looms of meer, u kunt overal voor bij ons terecht tegen een zeer scherpe prijs. Voor die scherpe prijs garanderen wij u bovendien een zeer goede kwaliteit en dito service, want wij kopen onze producten met grote zorgvuldigheid en oog voor kwaliteit in. Kwaliteit betekent voor ons echter ook een snelle levering en een zeer goed bereikbare klantenservice, we laten u immers niet graag wachten.

En staat uw product niet in onze shop? Aarzelt u dan niet en neem contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om u, waar mogelijk, van dienst te zijn.

 

Loombandje.nl maakt onderdeel uit van MCTO.

 

MCTO is opgericht in 2014 en heeft zich met een enthousiast team toegelegd op sieraden. Wij importeren inmiddels sieraden van over de hele wereld en kiezen daarbij enkel voor de beste kwaliteit. Daarnaast zijn we uiteraard altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van sieraden en exclusieve items.

 

  • Importeur van sieraden
  • Met een toegewijd en enthousiast team altijd op de hoogte van de nieuwste trends
  • Kwaliteit & service zijn onze hoogste prioriteit

 

MCTO is eigenaar van diverse webwinkels op het gebied van sieraden en is tevens importeur voor groothandels.

 Comments are closed.