Laptop|Laptop kopen

Wij zijn een jong en energiek bedrijf dat het ongelooflijk belangrijk vindt om het haar klanten uitstekend naar de zin te maken. Ook al moeten we onze klanten doorsturen naar de concurrent, service gaat bij ons boven alles. En ja, we hopen natuurlijk dat onze klanten die houding waarderen en bij ons terugkomen.

Al onze producten zijn van hoge kwaliteit. Of het nu om laptops, tablets, printers of cartridges gaat: we verkopen alleen de beste merken tegen scherpe prijzen. Denk aan Msi Dell, HP, Acer. Al onze merken hebben minimaal 1 jaar garantie. Bovendien bieden wij zelfs 5 jaar garantie op al onze kabels.

Door goede afspraken met onze leveranciers en fabrikanten kunnen we snel leveren. We zorgen voor een aflevering van tussen de 1 en 3 werkdagen.

Veel mensen vragen waar onze naam vandaan komt. Los van het feit dat we graag ‘King’ willen zijn in de elektronicabranche, is het idee achter ons bedrijf geboren in Nieuwegeinse restaurant Kings Valley. Daar kreeg oprichter Kevin Winkels het idee om te gaan ondernemen. In april 2015 was het zover: de inschrijving van Elektronicakings in het register van de Kamer van Koophandel.

Sindsdien behaalden we het Qshops-keurmerken zijn we partner van Dell.