ITB Entertainment

ITB Entertainment

Entertainment, een heel belangrijk aspect voor ieder evenement. Door entertainment in te zetten op uw evenement, wordt er een belevenis en sfeer gecreëerd. ITB biedt veelzijdig entertainment; van kleine kindershows tot grote muzikale bands. We spreken uit ervaring; entertainment máákt uw evenement!

ITB Film

De ontwikkeling en groei is in volle gang; het maken van de juiste films voor uw bedrijf of instelling. Samen met u realiseren wij een multimediaal creatief concept, wat zeker bijdraagt aan uw bedrijf of evenement. Met de groeiende ervaring op het gebied van Film & Media leveren wij u professionaliteit en écht resultaat.

ITB Events

Compleet geslaagde evenementen organiseren, ITB weet dit voor u te doen. Onze passie is om uw evenement tot een groot succes te maken; tevreden gasten, daar doen wij het voor. Uw ideeën voor een evenement zullen als een rode draad door het proces lopen. ITB neemt alles uit handen, met als resultaat; een geslaagd evenement voor alle partijen!

ITB Active

Teamverband, tevreden medewerkers; één van de belangrijkste onderdelen om uw bedrijf draaiende te houden. Om dit te realiseren bieden wij u diverse workshops en incentives, dit zijn twee effectieve instrumenten om uw bedrijfsresultaat te verbeteren.

ITB Promotions

U loopt vast in het promoten van uw bedrijf of evenement? ITB schiet hier te hulp. Volledige promotie nemen wij uit handen om uw bedrijf of evenement zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Natuurlijk gaat dit samen met de opkomende Social Media en allerlei nieuwe en innoverende internetmiddelen.