Hairextensions kopen met Afterpay

Hairextensions, clipinextensions en Lace wigs achteraf betalen met Afterpay

Hairextensions kopen met Afterpay

Full Description


Hairextensions kopen en achteraf betalen met Afterpay

Hairextensions kopen en achteraf betalen kan alleen bij hairextensionsonline. Onze webwinkel is uniek omdat wij een goede en stabiele samenwerking hebben met Afterpay. Wij vinden dat iedereen in Nederland recht heeft op soft en silky 100% Human Hair. Verzending geschied uitsluitend aangetekend en word geheel verzorgd door Postnl.

Wat is Human Hair?

Human Hair is een naam welke nu in 2016 erg vaak gebruik word. Verwachting is dat de handel van echt mensenhaar blijft stijgen in de jaren 2017, 2018 tot en met 2020.
Wanneer je kijkt naar de online cijfers zie je niets meer dan een enorme stijging van online aankopen in extensions. Synthetische maar voornamelijk haar verlenging van echt mensenhaar zijn in de mode. Echt mensenhaar word voornamelijk in fysieke winkeltjes in met name Rotterdam kruiskade, Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

We zien nu een opvallende groei in online webwinkels die handelen in human hairextensions. Het voordeel van een fysieke winkel in haar is natuurlijk dat je het betreffende haarstuk kan ruiken en voelen. Je hebt dus de gelegenheid om het product wat je graag wilt kopen te schatten op waarde. Deze reden is verantwoordelijk voor het feit dat veel jonge dames nog steeds niet hun haar online kopen. Dit is erg jammer want hierdoor betalen zij vaak enorme bedragen voor goede hairweave.

Hairextensionsonline wil dat online bestellen zo laagdrempelig word dat deze dames niet langer zoveel ofline hoeven te betalen. De belangrijkste tegemoetkomingen zijn:

Achteraf kunnen betalen met Afterpay
Gratis verzending door Postnl
Hoogwaardige kwaliteit
Garantie
Laagste prijsgarantie
14 dagen bedenktijd

Er zijn in ieder geval 5 punten waar je op moet letten tijdens het online aankopen van haar producten:

Heeft de webshop in hair artikelen ook recensies?
Bieden zij een bepaalde garantie?
Heb je de tijd om het bestelde product in te ruilen?
Is er een online portfolio welke je kan inzien via de site?
Is er een klantenservice? Welke manieren zijn er om contact op te nemen met het bedrijf in kwestie

Let op deze punten wanneer u online uw hairextensions gaat kopen. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe haarstuk.

 Comments are closed.