Fraai Buiten

Fraai Buiten is zowel een winkel als een webwinkel waar u design tuinmeubelen vindt. Het bijzondere aan deze winkel is dat wij ons onderscheiden in design en proberen hier altijd voorop te lopen. Fraai Buiten heeft niet de ambitie om de grootste aanbieder van Nederland te worden, maar wel een autoriteit op het gebied van onderscheidende design tuinmeubelen. Persoonlijk advies staat bij ons centraal.

Bij Fraai Buiten maken wij tuinen en terrassen uitzonderlijk. Dit doen wij met behulp van onze grote collectie. Bij ons vindt u een zorgvuldig samengestelde collectie aan leuke, vernieuwende en bijzondere design tuinmeubelen. Betergezegd maken wij buiten bijzonder. Daarnaast kunt u bij Fraai Buiten gebruikmaken van gratis retourneren. Bij alle bestellingen hanteren wij gratis verzending vanaf € 79,-.

In de showroom van Fraai Buiten vindt u een groot assortiment design tuinmeubelen. Hier vindt u een groot deel van onze collectie design tuinmeubelen. Bij ons kunt u prima terecht voor originele uitgebreide ontwerpen voor zowel uw tuin als terras. Dit doen wij voor zowel particulieren als voor de horeca. Mocht u graag uw tuin of terras willen inrichten met design tuinmeubelen, dan kunt u bij Fraai Buiten langskomen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heeft u vragen over een van onze design tuinmeubelen? Dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 050-2806625 of via het e-mailadres info@fraai-buiten.nl.