Elektrobox.nl

Uw online plek voor elektronica, computers en entertainment! Met een ruim assortiment, scherpe prijzen en vandaag besteld voor 17:00uur is de volgende dag in huis!
ElektroBox.nl heeft een ruim assortiment !Alles is zorgvuldig en overzichtelijk ingedeeld in verschillende categorieën en subcategorieën.

Wij proberen alles voor u te bieden, wat u nodig heeft. Of het nou een kabel is of juist die stofzuigerzakken. Gereedschap en allerlei verschillende onderdelen. Kunt u niet vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Wellicht dat wij het u alsnog kunnen aanbieden.

Kwaliteitsproducten

Wij kopen kwaliteitsproducten in, omdat we willen dat een klant tevreden is over ons product. Dit bewerkstelligen wij door korte lijnen met onze fabrikant te onderhouden en onze wensen duidelijk aan te geven.

Garantie “hier gegarandeerd!”

Geen kleine regels, maar helder en transparant!
Bekijk onze Garantie pagina voor meer details.

Snelle levering

We streven na om ieder product binnen 24 uur bij de klant af te leveren. Door ons voorraadsysteem zijn we in staat onze voorraadpositie zo goed mogelijk in de gaten te houden.
Indien iets niet op voorraad is, zullen we dezelfde dag nog bestellen. Daarnaast kan u ook uw product afhalen waardoor u uw product nog sneller in handen heeft.

Scherpe prijzen

Onze producten proberen we continue zo scherp mogelijk aan te bieden. Wij hebben niet de intentie de goedkoopste te zijn, maar in eerste instantie zorg te dragen voor de beste kwaliteit. Als u de prijs bekijkt in de verhouding prijs-kwaliteit dan zullen wij bij de koplopers horen. Realiseer dat er wel degelijk veel verschil zit in de kwaliteit van deze producten bij de diverse aanbieders.

Betrouwbare betaalmogelijkheden

Wij gebruiken alleen de landelijk bekende betrouwbare betaalopties van Ideal, en overboeking.