De beste bedrijfskleding

Wie is Slitex Bedrijfskleding en Veiligheid

Bedrijfskleding heeft in eerste instantie een beschermende functie tijdens het werk. Daarnaast heeft bedrijfskleding een representatieve functie. Bedrijfskleding bepaalt de herkenbaarheid en uitstraling van een bedrijf. Dan speelt de persoonlijke veiligheid een belangrijke rol. Nog veel te vaak onstaat er letsel op het werk omdat men onvoldoende is beveiligd. Slitex levert kwalitatief goede persoonlijke beschermingsmiddelen die voldoende bescherming bieden om letsel en ziekteverzuim te voorkomen. Speel op safe, kies voor veiligheid.

Slitex Bedrijfskleding & Veiligheid is een specialistische en onafhankelijke handelsonderneming op het gebied van bedrijfskleding, veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor professionals in de bouw, industrie, transport, groenvoorziening, automotive en technische dienstverleners.

Slitex Bedrijfskleding & Veiligheid is een no-nonsense organisatie met een service- en klantgerichte mentaliteit. Voor ons staan de wensen van de klant centraal. Wij denken mee en zoeken, met inzet van onze kennis, creativiteit en vakmanschap , samen met u naar de juiste oplossingen op het gebied van bedrijfskleding en persoonlijke bescherming. 

Uw tevredenheid is onze eerste zorg.

Slitex Bedrijfskleding & Veiligheid werkt daarom uitsluitend samen met gerenommeerde en betrouwbare merken die staan voor topkwaliteit, functionaliteit, veiligheid en draagcomfort van de geleverde producten. Daarnaast hanteren we een uitstekend garantie- en sevicebeleid. 

Uw zekerheid is eveneens onze zorg.

Slitex Bedrijfskleding & Veiligheid levert een uitgebreid assortiment bedrijfskleding, werkkleding, veiligheidskleding, regenkleding, signaalkleding , promotiekleding, werkschoenen, veiligheidschoenen, adembescherming, hoofdbescherming, gehoorbescherming, gelaatsbescherming, oogbescherming, handbescherming, valbeveiliging, ARBO – Pakketten, EHBO artikelen en nog veel meer. Daarnaast kunnen wij uw kleding voorzien van uw bedrijfslogo dmv. borduren, hotseal etc.

Slitex Bedrijfskleding en Veiligheid richt zich voornamelijk B to B op de branches wegenbouw, bouw, installatie, industrie, automotive, transport ,(technische) dienstverlening, hoveniers, gemeenten(openbare werken en onderhoud en beheer), provinciale – en rijksoverheden.

Zoekt de de juiste en kwalitatief de beste oplossing voor u bedrijf op het gebied van bedrijfskleding of persoonlijke beschermingsmiddelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Telefoon: 085 002 0412

 

Leave a Comment