Crunch Bar

Crunchbar

Crunch Bar

Full Description


Wat is er lekkerder aan het genieten van een overheerlijke chocoladereep en tegelijkertijd weten dat u er niet dik van wordt? De proteïne crunch bar bevat, naast pure chocolade, veel minder suiker dan in de meeste chocoladerepen. Daarnaast zijn de ingrediënten van deze gezonde reep gericht op een gezonde levensstijl. Hier bevinden zich lage calorieën en essentiële eiwitten.

Onze krokante repen zijn gemakkelijk mee te nemen en kunnen eenvoudig als tussendoortje worden genuttigd. Dankzij de voedzame ingrediënten vult de reep voldoende maar weerhoudt het u tegelijkertijd niet om een volgende grote maaltijd te nuttigen. Wel zult u minder eten en dus afvallen. Combineert u het eten van deze proteïne crunch bar ook nog eens met een gedegen fitheidstraining, dan heeft u toch niet veel meer nodig om uw doel te bereiken.

Naast de chocoladerepen zijn er tal van andere smaken, dus er is altijd wel een smaak naar eigen keuze te vinden. Dit zijn bijvoorbeeld de smaken mint, wilde bes, pindakaas en vanille. Dankzij de weinig toegevoegde smaakstoffen, maar alleen de pure ingrediënten, smaken deze repen allereerst verrukkelijk. Daarnaast merkt u al snel dat u veel meer energie hebt en dus automatisch ook meer gaat bewegen. Het volgen van een volledig afslankprogramma bij uw favoriete sportschool is dan al snel vanzelfsprekend.

 Tags/Keywords

Crunch Bar protein bars

Comments are closed.