Cotton Style

Cotton style Baby, Kids & Teens is een winkel waar kinderkleding en kadootjes worden verkocht met een merkenpakket van Name-it t/m Vingino, dus heel breed en echt voor iedereen!
Van prematuur t/m tieners! (44 t/m 176)
Een van onze winkels in is gevestigd in een karakteristiek pand gelegen op een unieke plek in het centrum van Joure. Ook is er veel rekening gehouden met speelruimte voor de kinderen. We hebben een echte ballenbak! Onze andere winkel in zit gevestigd in het ook altijd gezellige Heerenveen (voormalig Bonanza).Daar heerst ook een gezellige sfeer en staat natuurlijk nog de boot!

Bereikbaarheid en goede service zijn nog meer trefwoorden voor onze winkels.
U kunt bijvoorbeeld gratis bij ons voor de winkel parkeren (Joure).

We hebben een merkenpakket samengesteld waar iedereen van droomt. We hebben dit met veel zorg gedaan en daarom zit er voor iedereen wel wat tussen! Name-it, Claesen’s, Chaos and Order, O’chill, Tumble’n dry kids en baby, Noppies, Z8, Mim-Pi, Retour en Vingino voor alle kleding. Voor accessoires en hebbedingen hebben we Zebratrends, BamBam en Wheelybugs.
De collecties zullen van beide winkel wel dezelfde merken bevaten maar niet dezelfde kleding. Dus Joure & Heerenveen zijn echt 2 verschillende winkels. U kunt dat ook in 1 oog opslag bekijken in onze webshop!

Kortom, kom zelf kijken! En daarnaast kunt u natuurlijk 24 uur per dag in onze webwinkel terecht.

Tot ziens in een van onze winkels of anders online!

Met vriendelijke groet,
Rienk en Karen de Jong-Bazuin