Bubble Shack Hawaii

soap, 5 in 1 wash, soy candles

Bubble Shack Hawaii

Full Description


Bubble Shack Hawaii

Eenvoudig, ongecompliceerde schoonheid is wat onze mantra en nuttige dingen van het leven is onze passie, Hawaï. Vasthouden aan onze overtuiging dat natuurlijke producten niet saai hoeven zijn, ontwerpen wij al onze handgemaakte bad en body producten en soja kaarsen met een funky, Hawaiian flair.

Bubble Shack, is een beetje Bungalow in het Waiawa Vallei van Oahu, Hawaii die is gevuld met fabelachtig, exotische en authentieke Hawaiiaanse bad en body producten en soja kaarsen.

Onze handgemaakte Bubbly Hawaiian zeep, organische 5 in 1 Body Wash en met de hand geroerd Aloe en Shea Hawaiian Silky Lotions, om onze 100% soja kaars lijn Bungalow Glow en organische hondenshampoo Bungalow Woef, elk Bubble Shack product is 100% veganistisch, parabeenvrij, paraffine vrij, TEA vrij, sulfaat vrij en ftalaat vrij.

Alle Bubble Shack bad en body producten en soja kaarsen zijn natuurlijk handgemaakt in Hawaii. We gebruiken veel lokaal geoogste kruiden, bloemen en andere natuurlijke geteelde ingrediënten uit Hawaii. Zelfs de exotische hardhouten kommen die we gebruiken voor onze 100% soja kaarsen, worden ecologisch bebost, en ontworpen in Hawaii.

En het beste van alles, elke keer als u producten koopt van onze natuurlijke hondenshampoo lijn, een percentage van elke verkoop gaat terug naar de Bungalow Woef Foundation en wordt vervolgens gedoneerd aan no-kill hond redding groepen in Hawaii. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige, natuurlijke producten die allemaal gemaakt zijn in Hawaï, goed voor het milieu, goed voor dieren, goed voor mensen.

Veel plezier!!

 Comments are closed.