Brunott Juweliers

Met meer dan 100 jaar ervaring is Brunott inmiddels een begrip in Rotterdam. Op 1 April 1900 opende G. Brunott de gelijknamige juwelierswinkel op het Oude Binnenwegplein. Brunott is daarmee de oudst bekende juwelier in heel Rotterdam. Hoewel de winkel verschillende malen van pand is gewisseld, heeft het de Binnenweg nooit verlaten. Brunott is dus al meer dan 100 jaar een trendsetter op het gebied van horloges, sieraden en trouwringen met een tijdloze en klassieke uitstraling in hartje Rotterdam.

Horloges

Met meer dan 30 merken zijn we bijna zeker dat we u van het perfecte horloge kunnen voorzien. Voor uzelf, een geliefde of een vriend of vriendin. Vanaf € 59 tot het hogere Zwitserse segment, Brunott Juweliers is dè plek in Rotterdam, misschien zelfs wel in heel Nederland om te slagen voor de perfecte aankoop. Weet u niet waarnaar u op zoek bent? Maar weet u wel dat u op tijd op uw volgende afspraak wil zijn? Onze professionele medewerkers helpen u bij uw zoektocht naar het volmaakte uurwerk.

Sieraden

Bent u op zoek naar de laatste nieuwe trend? De nieuwste Michael Kors armband of de perfecte verlovingsring? Brunott Juweliers helpt u graag bij uw zoektocht. Onder onze professionele begeleiding kunt u er zeker van zijn dat u iedere keer opnieuw slaagt in het vinden van een bijzonder kwaliteitssieraad en het mooiste geschenk.

Trouwringen

Bij de mooiste dag van uw leven hoort natuurlijk de perfecte trouwring. Onder het genot van een heerlijk kopje cappuccino of thee helpen wij u samen in alle rust de juiste ringen uitkiezen. Met meer dan 100 voorbeelden op voorraad en oneindige combinatiemogelijkheden garanderen we u de meest passende ring, een ring die de rest van uw leven herinnert aan die prachtige dag.