Big Green Egg Dealer

Recreatietotaal.nl is een ambitieus bedrijf dat grote waarde hecht aan kwaliteit en service.
Wij streven ernaar om een totaal aanbod voor u te realiseren.

Elke dag weer zijn we opzoek naar leuke innovatieve producten die het de recreërder aangenamer en leuker maakt.
Recreatietotaal verkoopt een uitgebreid assortiment barbecues, vele Big Green Egg  Barbecues accessoires maar ook fietsenrekken, kooktoestellen, gas- en oliekachels, damptanks, tuinhaarden en overige kampeeraccessoires.

Recreatietotaal is gespecialiseerd in de Big Green Egg barbecues, hierin hebben wij ruime ervaring!

Service heeft een hoge prioriteit binnen ons bedrijf Recreatietotaal, dat houdt in:

1) Een snelle levering van uw nieuwe barbecue
2) Goede bereikbaarheid
3) Een passend antwoord op iedere vraag

Recreatietotaal en Big Green Egg barbecues

Op 1 januari 2008 is RecreatieTotaal begonnen met het verkopen van kampeer artikelen en barbecues. Wij hechten grote waarde aan service en klantvriendelijkheid. Dit realiseren wij door persoonlijk en eerlijk advies, ook verzorgen wij installatie op locatie en houden we rekening met de persoonlijke wensen van u.

U kunt een afspraak maken om de big green eggs barbecue te komen bekijken en uw te laten informeren overdeze veelzijdige barbecue, welke wordt aangeprezen door vele topkoks en enthousiaste barbecue liefhebbers!
Maar u hoeft geen top kok te zijn om lekkere gerechten te presenteren. Wij hebben voor u al een aantal heerlijke en aparte recepten voor u verzameld die zo kunt maken met uw nieuwe barbecue en alle gemakkelijke assecoires.

Al deze aandachtspunten zorgen ervoor dat u als tevreden klant de winkel verlaat!
Bij Recreatietotaal.nl komt u door het continu nastreven van alleen de hoogste kwaliteit nooit voor verrassingen te staan, heeft u vragen over de barbecues of zijn er iets onduidelijk, dan staan wij 7 dagen per week telefonisch voor u klaar. 06-19480171

 

Leave a Comment