Asherinnering.nl

De keuze voor een urn, asbeeld of assieraad is, net zoals de invulling van een uitvaart, heel persoonlijk. Asherinnering.nl biedt u daarom een uitgebreid assortiment aan urnen, mini-urnen, asbeelden en assieraden of gedenksieraden.

Kunt u in onze webshop toch niet vinden waar u naar op zoek bent? Neem gerust contact met ons op, dan gaan wij vrijblijvend voor u zoeken.

Asherinnering.nl is eenvoudig, betrouwbaar en voordelig. Verzenden is gratis en met onze Laagste prijsgarantie bent u verzekerd van de beste prijs.

U bestelt gemakkelijk met een paar klikken en kunt natuurlijk betalen met iDeal, creditcard en Paypal. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om achteraf te betalen. Bent u toch niet helemaal tevreden met het bestelde product? Dan kunt u deze zonder problemen binnen 14 dagen terugsturen. U krijgt uw geld dan terug (indien u vooraf betaald heeft). Geen risico’s dus!

Neem dus een kijkje in onze winkel en kies hierboven uit de verschillende categorieën: urnen, assieraden (gedenksieraden), asbeelden of mini-urnen.