Hostnet

Domeinnaam registreren, webhosting en domeinregistratie: Hostnet.

Hostnet

Full Description


Hosting

Hosting is het onderbrengen van een of meerdere websites op een server. Voor een optimale hosting van de website van uw bedrijf of instelling moet u bij Hostnet zijn.

Hosting

Naast hosting bieden wij een breed scala aan andere internetdiensten aan. Als u kiest voor Hostnet, kiest u voor kwaliteit, ervaring en een bereikbare helpdesk.

Schakel voor de hosting van uw website de specialisten van Hostnet in. Wij onderhouden en beheren de geavanceerde server waarop uw website is geplaatst op een adequate manier. Wilt u gebruikmaken van hosting van Hostnet? Schroom niet en neem contact met ons op. Klik in het hoofdmenu voor meer informatie.

Verschillende soorten hosting

hoge hosting uptimeHostnet biedt verschillende vormen van hosting aan. Een van de bekendste soorten is webhosting. Hierbij worden meerdere websites op een server ondergebracht. Het grootste voordeel van dit type hosting is dat de kosten over de verschillende gebruikers worden verdeeld. Hostnet verzorgt het beheer en onderhoud van de server. Een ander soort hosting is dedicated hosting. Deze vorm kiest u wanneer uw website een integraal onderdeel van uw bedrijfsvoering vormt. U huurt bij dedicated hosting een gehele server waarbij het beheer in handen van Hostnet ligt.

Waarom webhosting van Hostnet?

Webhosting dame

  • Vakkundige helpdesk, 7 dagen per week
  • Razendsnelle laadtijd van uw site
  • In 1 muisklik applicaties installeren
  • Spamvrije e-mail dankzij SpamExperts
  • Meer dan 230.000 klanten gingen u voor

Bestel de webhosting die bij u past!

Niet voor niets gingen duizenden klanten u voor. Waar wacht u nog op?

 Comments are closed.