Tuinfantasie en Woondecoratie

Decoratief wonen in Tuin en Huis.

Tuinfantasie en Woondecoratie

Full Description


Het plannen van een aan te leggen tuin lijkt van essentieel belang. Natuurlijk wordt hiermee de uiteindelijk vorm van de tuin bepaald. Gazons en bloemborders, struiken en al dan niet verhoogde borders door gebruik te maken van boomstammetjes of zwerfkeien. Zelfs grote of kleinere vijvers of andere vormen van mogelijke waterpartijen. De omheining, kiezen we voor groen zoals coniferen, liguster of toch maar hardhout zoals o.a. bankirai.

Elk ontwerp zou een droom moeten zijn voor de eigenaar. Maar weet dat een tuin nooit af is en zeker nooit klaar. Steeds zal er aandacht nodig zijn in uw tuin. Tja onderhoud is een zekerheid die elk seizoen terugkeert.

Idem is het met woondecoratie, altijd is er verandering net zo goed als de mens verandert in zijn eigen leefomgeving. De indrukken die hij opdoet maakt dat elk mens die wil tonen op welke manier dan ook. Zo veranderen wij ook mee met de wereld van decoreren en onze klanten. Steeds op zoek naar die decoratieve mogelijkheden die ons geboden worden.

Het andere dat telkens terugkeert is de versiering, het verschil van uw en van mijn tuin. Noem het zoals u wilt decoratie, gezelligheid, versiering zeker is dat het dan pas die tuin wordt met een eigen sfeer.

Dat is wat tuinen verdienen, decoratieve elementen of ornamenten die door u bepaald worden. Bloembakken van klei, hout of uit welke vorm ook geven samen met tuinbeelden, etageres, wandbellen, wandfonteinen en windgongen een geheel eigen verfijnde aanblik.

Wat u speciaal bereikt met deze decoratieve invulling is dat uw tuin in alle seizoenen een reliƫf en werking krijgt die telkens verschilt.

Een tuin moet meer zijn dan een omheind stuk land, het is het domein van de genieter die het buitenleven als Utopia beschouwt. Daar waar men mijmert en dagdroomt in wat je kunt noemen de eigen tuinfantasie.

 Comments are closed.