IPNL

VoIP, Headsets, Plantronics, Yealink, Polycom, Jabra,

IPNL

Full Description


IPNL, Dè specialist in telecom oplossingen. Van abonnementen tot apparatuur, bij IPNL vindt u alleen kwalitatief hoogstaande merken, en niet duur!

 • Voor 14.00u besteld, volgende dag geleverd!
 • Beste prijs/kwaliteits verhouding
 • Authorized Partner van Plantronics
 • Vertrouwd kopen met on Webshop Keurmerk!
 • Betaling via IDeal of PayPal

Naast de voip telefoons levert IPNL u ook zakelijk telefoon abonnementen, headsets en deurintercoms. IPNL biedt u de echte flexibiliteit van mobiliteit, goed en professioneel geregeld. Voor werken en communiceren op kantoor, onderweg en thuis. Waarbij uw klant het verschil niet meer merkt en sneller geholpen wordt.

Headsets

IPNL levert de beste headsets tegen scherpe prijzen. Wij sluiten ons officieel aan bij de fabrikant zodat wij onze klanten van de juiste service kunnen voorzien.

VoIP aansluitingen

Goedkoop via internet bellen, Huidige telefoonnummers over zetten naar VoIP, Vast en Mobiel integratie, Goedkoper bellen naar buitenland en mobiel, Virtuele Telefooncentrale in de vorm van Hosted PBX

Mobiele abonnementen

IPNL selecteert voor u de beste telecomprovider voor uw bedrijf, die momenteel beschikbaar zijn. Prijs, functionaliteit en bereikbaarheid zijn onze speerpunten en het beheer dient door IPNL uitgevoerd te worden zodat wij u de beste service kunnen aanbieden.

Zakelijk Mobiel

 • Vertrouwd beheer

  Waarom genoegen nemen met de kastjes, muren en callcenters van uw huidige telecom operator, als het ook beter kan? IPNL levert, beheert en ondersteund uw telecom. Gemakkelijker voor u, maar bovenal effectiever, efficiënter en noodzakelijk in een zakenwereld die steeds mobieler wordt.

 • Mobiel én vast in één hand

  Vaste telefonie (VOIP) en mobiele telefonie (GSM) komen met IPNL samen in één centrale. Dat heeft aanzienlijke voordelen. Organisatorisch, functioneel en kostentechnisch. Verschillende functionaliteiten (groepen, intern doorverbinden) die momenteel alleen op vaste toestellen beschikbaar zijn, worden nu ook mobiel beschikbaar.

 • Flexibele abonnementen

  IPNL zoekt abonnementen waar u geen langjarige inflexibele verplichtingen meer. Abonnementen moeten namelijk dagelijks opzegbaar zijn. U stopt met betalen voor aansluitingen die niet langer nodig zijn. En abonnementen moet u vanzelfsprekend direct kunnen aanpassen.

 Comments are closed.