Speelgoed in de Ton

Snelle levering en Top Service!

Speelgoed in de Ton

Full Description


Speelgoed in de ton houdt zich bezig met de verkoop van speelgoed van hoge kwaliteit door erkende leveranciers. Dit begon met het aanbieden van mooi houten speelgoed. Die productgroep is uiteraard nog steeds goed vertegenwoordigd, maar ondertussen gaat ons aanbod al veel verder dan dat. Van speeltapijten tot accuvoertuigen en van knuffels tot constructiespeelgoed, we hebben het allemaal.

Er zijn een aantal speerpunten die wij hoog in het vaandel hebben staan bij Speelgoed in de Ton. We willen u het ultieme bestelgemak bieden. Daarbij hoort natuurlijk een overzichtelijke website, maar ook veel veilige betaalmogelijkheden en het uitkiezen van de dag waarop u uw bestelling geleverd wilt zien. Enkele andere speerpunten staan hieronder beschreven.

Uitgebreid assortiment & altijd op vooraad

Naast ons uitgebreid assortiment, doen wij er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en uiteraard te houden. Een van onze uitgangspunten is dan ook alleen producten te verkopen die direct uit voorraad van ons of via onze leveranciers leverbaar zijn. Zo komt u als klant nooit voor een verrassing te staan en kunt u er vanuit gaan dat uw producten altijd geleverd worden.

Exclusieve acties via onze Facebook-pagina

Sinds enige tijd hebben wij ook een pagina op Facebook. Door onze pagina te liken blijft u op de hoogte van al onze activiteit. Wij posten hier namelijk regelmatig updates die voor u als klant heel interessant kunnen zijn. Zo bent u als eerste op de hoogte van nieuwe producten die zijn toegevoegd aan ons assortiment, maar kunt u ook gebruik maken van exclusieve kortingen. Daarbij hebben we ook altijd een mooie actie waarbij we speelgoed verloten onder onze volgers. Genoeg redenen dus om ons te liken!

Bestellingen plaatsen & verzenden

U kunt gemakkelijk een bestelling plaatsen op speelgoedindeton.nl door middel van het winkelwagentje. Wij nemen helaas geen bestellingen aan per post, fax of telefoon. Na verwerking van uw order in ons systeem worden uw artikelen in het magazijn verzameld door één van onze medewerkers. Deze artikelen worden dan zorgvuldig verpakt, zodat onze distributiepartner GLS vervolgens uw bestelling netjes af kan afleveren.

Onze bereikbaarheid

Misschien bent u al bekend met onze service en klantvriendelijkheid, anders nodigen we u graag uit om kennis te maken met Speelgoed in de Ton en hopen we u op een goede, zorgvuldige en betrouwbare manier te helpen bij al uw bestellingen. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0416-740041 (maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 17:00 uur), of u kunt een e-mail sturen naarinfo@speelgoedindeton.nl. Op de contactpagina kunt u meer informatie over ons vinden, en kunt u tevens een contactformulier invullen.

Klachtenafhandeling

Uiteraard doen wij alles binnen onze mogelijkheden om u als klant tevreden te stellen én te houden. Mocht u toch met een klacht zitten, dan kunt u die uiteraard bij ons neerleggen. Wij zoeken dan gezamelijk naar een passende oplossing. Om ons op de hoogte te stellen van uw klacht of vraag kunt u naar de contactpagina gaan en daar het contactformulier invullen.

Bij ons ingediende klachten worden binnen een termijn van 30 dagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst, beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt  binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

Voor verdere informatie verwijzen we u naar de algemene voorwaarden. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling. Ook hierover kunt u de benodigde informatie vinden in de algemene voorwaarden (artikel 15).

Kamer van Koophandel

Speelgoed in de Ton is ingeschreven bij de KvK te ‘s-Hertogenbosch onder de naam speelkledenshop met als KvK-nummer 53392442.

Bankgegevens

Rabobank – 1689.61.105 T.N.V. Speelgoedindeton.nl
IBAN: NL62RABO0168961105
BIC Code: RABONL2U

Adres

Speelgoedindeton.nl
Nijverheidstraat 31a
4261 TK Wijk en Aalburg

“Rest ons u nog veel plezier te wensen met het bezoeken van onze website speelgoedindeton.nl en uw aankopen!”

 Category

Comments are closed.