Nieuwenhuis Keuken

Landelijke keukens Nieuwenhuis Keukens

Nieuwenhuis Keuken

Full Description


De landelijke keukenstijl is herkenbaar aan de details. De stijl is authentiek met een vleugje nostalgie. Dat komt voort uit de bewerkte keukenkastjes, greepjes en het gebruik van een herkenbaar lijnenspel. Als het gaat om kleuren zijn veel landelijke keukens licht, bijvoorbeeld offwhite. Gelijktijdig zijn er ook steeds meer keukens met een mix van stijlen, waardoor landelijke keukens juist ook vaak donkerder van kleur zijn. Landelijke elementen, zoals ronde lijnen, worden feilloos gecombineerd met strak vormgegeven grepen of een stoer keukenblad. Kortom, spreekt gezelligheid en huiselijkheid u aan: dan is het zeker de moeite waard om inspiratie op te doen en de collectie landelijke keukens in een van de showrooms van Nieuwenhuis Keukens te komen bekijken!

Landelijke keukens met een modern tintje
Ook al ziet uw nieuwe keuken er wat nostalgisch uit, er gaat volop technologie schuil achter de kastjes. Want ook een landelijke keuken kunt u vanzelfsprekend vervolmaken met de beste en meest moderne apparatuur. Kiest u voor contrast door de keuken te voorzien van modern uitziende apparatuur of gaat u juist voor een authentiek uiterlijk van weleer? Alles is mogelijk!

Een goed advies is het beste begin  
Wanneer u weet welke keukenstijl bij u past, laat u dan vervolgens deskundig adviseren. De adviseurs van Nieuwenhuis Keukens staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u binnen uw budget de beste oplossing krijgt. Van advies over ergonomie en ruimtelijkheid tot tips over het kiezen van apparatuur: stel alle vragen die u heeft!

 

 Comments are closed.