Muurstickers

muurstickers, muurstickers babykamer, muurstickers kinderkamer

Muurstickers

Full Description


Lege muren in huis? Met de muurstickers van Stickerparadijs verander je snel en gemakkelijk je interieur. Wij maken muurstickers en muurteksten op maat in vrijwel ieder formaat en kleur, voor onder andere de woonkamer, slaapkamer, keuken, kinderkamer en babykamer.

Sportieve muurstickers voor kinderen

Sport is voor veel kinderen een echte uitlaatklep. Droomt jouw kind er wel eens van om ooit een beroemde voetballer te worden. Of kijkt de kleine altijd vol bewondering naar dansers en ballerina´s? Bij het Stickerparadijs vind je de leukste muurstickers met het thema sport. Wekelijks worden er nieuwe stickers in deze categorie toegevoegd.

Een persoonlijk cadeau voor jezelf of een ander

De zelfgemaakte muurstickers zijn een schitterend cadeau om iemand mee te verrassen. Jij hebt een leuk idee voor een persoonlijk op maat gemaakte muursticker en wij zorgen ervoor dat jouw idee werkelijkheid wordt. Heb je bijvoorbeeld een uitspraak welke veel zegt over jullie relatie? Of wil je je kind een speciale wijsheid meegeven? Met je eigen muurstickers geef je een cadeau dat heel persoonlijk is, en hierdoor goed in de smaak zal vallen.

De leukste muurstickers voor de babykamer

Met mooie roze en blauwe muurstickers van het Stickerparadijs maak je de babykamer helemaal naar jouw wens. In onze enorme collectie vind je de mooiste muurstickers: van schattige dieren tot kruipende baby’s en zelfs ooievaars die jouw baby komen brengen. Zoek daarom gewoon je favoriete ontwerp uit en selecteer een roze of blauwe kleur of één van de andere vele kleuren waarin onze muurstickers te bestellen zijn. De muurstickers voor de babykamer zijn nog leuker als je er de naam van je kindje onder laat zetten. En wordt je kindje wat ouder dan vervang je deze babystickers gewoon voor onze mooie muurstickers voor de kinderkamer.

 Comments are closed.