E-LEGAL Incasso advocaten

Incasso advocaat | No cure no pay incasso advocaten

E-LEGAL Incasso advocaten

Full Description


Effectiever incasseren

Doordat een incasso advocaat meer drukmiddelen kan inzetten dan een deurwaarder of incassobureau, kunnen wij uw openstaande facturen effectiever incasseren.

 

voordelen incasso advocaat: effectiever incasseren

Als incasso advocaat kunnen wij u in alle situaties van dienst zijn bij het incasseren van uw vordering. Uitsluitend een advocaat kan immers conservatoir (bewarend) beslag laten leggen of het faillissement van uw debiteur aanvragen. Hetzelfde geldt voor het voeren van een gerechtelijke procedure bij de rechtbank sector civiel voor vorderingen van meer dan € 25.000,00.

 

“Effectiever incasseren is onze meerwaarde én uw winst”

 

Professionele en deskundige bijstand

Bij e-Legal worden uw incassodossiers op professionele en deskundige wijze behandeld door een gespecialiseerde incasso advocaat.

Onze incasso advocaten beschikken over jarenlange praktijkervaring en houden hun vakkennis voortdurend op peil. Onder meer door periodiek vakinhoudelijke cursussen te volgen. Verder zijn onze incasso advocaten lid van de VIA, de specialisatievereniging voor incasso- en procesadvocaten.

Tot slot wordt gebruik gemaakt van moderne automatisering en zijn de incassodossiers volledig gedigitaliseerd. U kunt uw incassodossiers dus gerust aan ons toevertrouwen, want de kwaliteit is gegarandeerd.

 

Persoonlijke service en betrokkenheid

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke service en betrokkenheid. De meerwaarde daarvan mag niet worden onderschat. Een incasso advocaat die uw onderneming van binnen en buiten kent, kan namelijk beter met u meedenken. Niet alleen bij het zo snel en effectief mogelijk incasseren van uw vorderingen, maar ook als u een juridische vraag hebt.

Voor een juridische vraag kunt u ons gerust bellen of mailen. Wij beantwoorden uw vraag niet alleen graag, maar bij wijze van service doorgaans ook kosteloos indien wij uw vraag vanuit parate kennis kunnen beantwoorden. Voor juridische vragen hebt u dus altijd een toegankelijk aanspreekpunt binnen handbereik.

Tot slot geven wij u via onze website en nieuwsbrief praktische tips en houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws op incassogebied.

incasso no cure no pay

Incasso op basis van no cure no pay

e-Legal incasseert uw openstaande factuur zonder kosten. U ontvangt de hoofdsom en de rente bij verhaal van de vordering. De kosten komen voor rekening van de debiteur.

Onze tarieven en voorwaarden behoren tot de gunstigste in de markt. Meer informatie over incasso zonder kosten

 

Vaste prijzen, geen uurtje-factuurtje

Als opdrachtgever wilt u een heldere kosten-batenafweging kunnen maken, zeker bij het incasseren van uw geldvorderingen.

Dat is niet mogelijk indien de hoogte van de totale kosten vóóraf niet bekend is, zoals het geval is bij ‘uurtje-factuurtje’. U kunt dan achteraf voor verrassingen komen te staan omdat het aantal uren dat aan de zaak is besteed hoger kan uitvallen dan verwacht.

Wij bieden u liever duidelijkheid vóóraf, dan verrassingen achteraf. Om deze reden bieden wij vrijwel al onze diensten voor een vaste prijs aan. Zo weet u op voorhand precies waar u aan toe bent.

 

 Comments are closed.