Buitenvertier

Speelgoed, buiten, plezier, trampolines, carts, cart, buitenspeelgoed, vertier, kunstgras, speeltafels, voetbal, airhockey, service, voetbaltafel, tafeltennistafels, tafeltennis, tafels, tafel, pooltafels, pool, basketbal, basketbalpaal, basketbalbord, springkussen, springkussens, bolderkarren, sjoelbakken.

Buitenvertier

Full Description


 

Buitenvertier.nl is een nieuwe website volledig gericht op het leveren van het totaalplaatje op het gebied van buitenspeelgoed, trampolines, speeltoestellen, springkussens, carts en tal van andere producten.

Wij proberen door middel van persoonlijk contact het totaalplaatje te creeren dat precies bij u past. Voor zowel het buitenspeelgoed als de talrijke producten voor binnenhuis hebben wij een kwaliteitleverancier. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem contact met ons op via de telefoon, emailadres of zelfs twitter en facebook!

 

Buitenvertier.nl is een familiebedrijf bestaande uit 3 personen. Verschillende jaren verkoopervaring geeft ons een significant voordeel en hierdoor kunnen wij goed aanvoelen wat u precies wenst.

 

Waarom buitenvertier.nl?

 

  • Uitermate goede service, volledig geconcentreerd op uw wensen;
  • Topprijzen, altijd concurrerend;
  • Snelle levering.

 

 

 Category

Comments are closed.