Brillen mode

De laatste trends in brillen vind je hier!

Brillen mode

Full Description


Brillen zomer trends 2014

De laatste brillen trends en bril mode vind je op Trends in brillen! Hoewel een bril in eerste instantie natuurlijk een medische behoefte is voor veel mensen, brillen blijven en modeaccessoires die onze outfit helemaal ‘af’ maakt. In 2014 zien we geen brillen met grote logo’s, overdreven glitters en steentjes. Stijlvolle, elegante eyecatchers met een tijdloos design zijn dit jaar toonaangevend.

brillen

Comforabel & Casual met felle kleuren

 

Een trend die niet al teveel opvalt. Lekker rustig en simpel. Deze brillen zitten vooral comfortabel. Rustige kleuren gecombineerd met klassieke monturen. Casual, maar wel heel stijlvol. Deze brilmonturen zijn niet zo dik en fijner van vorm. Neutrale grijstinten, bruintinten, maar ook ‘gewoon’ zwart.

Zomer is ook altijd de tijd om te knallen met felle kleuren, dat is deze zomer niet anders. Verschillende knalkleuren gecombineerd, soms zelfs in één montuur. In brillenland zijn de designers weer losgegaan met felle kleuren en leuke prints.

bril passen

Eyewear is natuurlijk net als kleding onderhevig aan mode. De trend van dit seizoen is mat metalic en transparant. Ook zien we in 2014 steeds meer brillen zien met een bamboe of een houten patroon. Benieuwd hoe een hippe bril op je eigen gezicht staat? Upload een foto van je gezicht en pas de nieuwste brillen collectie online in onze digitale paskamer!

Zijn de oversized monturen hip maar staan deze je niet? Dan hoef je die helemaal niet te dragen! Een bril moet bij je eigen stijl passen. Benieuwd welke bril het beste bij je gezicht past? Klik hier.

Welke bril moet ik kiezen?

 

Als je op zoek bent naar een nieuwe bril is het belangrijk om rekening te houden met de vorm van je gezicht en de kleur van je haar. Een bril kan de beste kanten van je gezicht benadrukken en de minder sterke punten camoufleren. Benieuwd welke bril je het beste staat? Lees hier ons advies om de keuze voor een nieuwe bril eenvoudiger te maken!

 Tags/Keywords

bril brillen brilonline

Comments are closed.